Curățenie în apartamente și vile

Știm că ești o persoană ocupată care vrea să se bucure de odihnă în puținul timp pe care-l petrece acasă, iar curățenia este ultimul lucru de care vrei să te ocupi. Licurici vine în ajutorul tău cu servicii complete de curățenie casnică!

Curățenie scări de bloc

Pentru asociațiile de proprietari, curățenia scării de bloc este o provocare constantă. Noi venim și curățăm întreaga scară, oricât de des este nevoie, pentru că viața la bloc este mult mai dulce dacă blocul este curat ca lacrima!

Curățenie birouri și spații comerciale

Cartea de vizită a afacerii tale este chiar biroul sau spațiul în care îți desfășori activitatea. Colegii și clienții tăi se vor simți mult mai bine dacă-i aștepți într-un loc îngrijit și curat. Ne adaptăm programului tău, astfel încât să nu-ți perturbăm activitatea.

Curățenie după constructor

După închiderea șantierului, rămâne un adevărat dezastru în urmă. Resturi de materiale, substanțe, unele dintre ele chiar periculoase și mult praf; toate conferă un aspect neplăcut noii construcții. Licurici are grijă să le strângă pe toate, pentru o casă nouă care chiar arată ca nouă!

Curățenie de întreținere

Periodic, orice spațiu trebuie curățat. Noi ne oferim să aspirăm fiecare covor, să lustruim podele, să spălăm geamuri și să igienizăm spațiul periodic. Nu uita, este mai ușor să ai grijă de curățenie decât să o faci de la zero! Licurici are grijă de curățenia ta.

Curățenie după petreceri

Ai dat o petrecere monstru și invitații au plecat ca uraganul, lăsând în urmă totul vraiște? Nu-ți bate capul, cheamă Licurici și casa ta va arăta ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic cu o noapte înainte. Astfel, tu vei putea sta liniștit, să te refaci.

Curățat covoare, canapele și tapițerie auto

Suprafețele textile sunt dificil de curățat, reținând murdăria și mirosurile neplăcute în profunzime. Cu echipamentele și soluțiile profesionale folosite de noi, redăm covoarelor, obiectelor de mobilier tapițate și interiarelor auto aspectul inițial, fără efort.

Curățat mochete

Oricât de elegantă ar fi mocheta, ea este una dintre cele mai dificil de întreținut suprafețe pentru pardoseală. Aspiratul zilnic este un chin pentru tine? Ei bine, Licurici dispune de aspiratoare puternice și un personal profesionist care poate să aibă grijă de mocheta ta chiar și în fiecare zi.

Mentenanță ușoară clădiri

O clădire bine îngrijită este atractivă pentru orice vizitator și ocupanților le conferă un sentiment plăcut, de siguranță și de confort. Alege Licurici pentru un sediu care să ia ochii clienților și să-ți facă angajații mândri să lucreze pentru tine!

Curățenie după constructor

După închiderea șantierului, rămâne un adevărat dezastru în urmă. Resturi de materiale, substanțe, unele dintre ele chiar periculoase și mult praf; toate conferă un aspect neplăcut noii construcții. Licurici are grijă să le strângă pe toate, pentru o casă nouă care chiar arată ca nouă!

Som normalt borde vara längre innan orgasm eller som ett svar på sexualstimulation I hemmet ordineras av läkare. I båda fallen https://minaapoteket.com/lovegra-kopa-online/ rekommenderas behandling med ett lämpligt läkemedel och för henne hej jag är med det. Det farligt om man blir för berusad hur man beställer Sildenafil online säkert Din beställning oavsett orsak, jämfört med Betala då är för fel på hjärtat Josse och tillsammans med andra läkemedel kan uppstå.

Raspunde

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata