Despre noi

Acasa / Despre noi

Licurici este aici să lase o urmă; o urmă de curățenie pe oriunde trece. Misiunea noastră este să vedem în jurul nostru case curate, birouri imaculate și grădini care să te lase fără cuvinte. Îngrijirea spațiilor de lucru și de locuit este lucrul pe care iubim cel mai mult să-l facem, drept pentru care am investit energie și dăruire în compania noastră, dar și în echipamentele și materialele pe care le folosim.

În același timp, ținem și la mediul înconjurător. În acest sens, pe de o parte folosim substanțe prietenoase cu natura. Pe de altă parte, amenajăm grădini frumoase și verzi, care să-ți ofere un colț de natură în care să te bucuri de aer curat.

Obiectivul nostru este de a asigura servicii de cea mai înaltă calitate clienților casnici și agenți economici, adaptându-ne la nevoile acestora și oferindu-le tot ajutorul de care au nevoie pentru a putea să se bucure de spații curate și frumos amenajate.

Profesionalism

Avem experiență în curățenie și grădinărit pentru clienți casnici și agenți economici. Folosim echipamente și soluții de cea mai înaltă calitate pentru rezultate care se văd cu adevărat.

Economie

Practicăm prețuri accesibile oricui, pentru că noi considerăm curățenia o nevoie de bază la care trebuie oricine să aibă acces. Eficiența noastră permite aplicarea unor planuri tarifare avantajoase.

Flexibilitate

Având program non-stop, putem să ne adaptăm programului tău, pentru a nu-ți afecta activitatea în niciun fel. E de ajuns să ne comunici momentul în care vrei să venim și noi ne conformăm.

Cere o oferta personalizata!